November 6-án ért véget az idei Hilton Head Concours d’Elegance veteránautó szépségverseny, ekkor osztották ki a legjobb autóknak ítélt díjakat. Az American Classics 1925-1948 közötti kategóriában egy 1938-as Packard 1605 Super Eight kabriólimuzin nyert, a Bohman & Schwartz karosszériaépítő által készített autó az egyetlen, amely levehető fémtetővel rendelkezik. Leállítás után lassan gurulni kezdett hátrafelé az autó mivel nem aktiválta a rögzítőféket a vezető, az ott lévők próbálták ugyan megállítani, de a bő 2 tonnás belegurult a tóba, ahol úgy elmerült, hogy épp csak kilátszott onnan a teteje. Nem volt elég csak autómentőt szerezni, búvárt is kellett hívni, annak a segítségével tudták kihúzni a partra a kocsit.

A rendezvényen egyébként jelen volt a James Bond filmben tengeralattjáróként megjelenő Lotus Esprit utánzat is, mégse az merült el a vízben. Az élet igazságtalan.

Fotó: Rob Ianuario/Instagram

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!