Most, hogy kvázi lekerült a GM válláról az európai részleg finanszírozásának ügye, újra megkezdi az oroszországi piac meghódítását a Chevrolet márkával, egész pontosan az immár Ravon névre hallgató autókkal, amelyeket a GM Üzbegisztán nevű cégnél készítenek. Mostanáig csak a Gentra, G2 (Spark) és Nexia (Aveo Sedan) típusokat kínálták, de most, hogy megkötötték a szerződést a PSA Csoporttal az európai részleg eladásáról, hirtelen több energiát fektetnek ebbe a vállalkozásba.

Bejelentették, hogy hamarosan újabb típusokkal bővül a Ravon márka kínálata, mégpedig olyanokkal, amelyek korábban, Chevrolet néven a legnépszerűbbek voltak: az előző generációs (még nálunk is forgalmazott) Cruze és a Trax szabadidő-autó is megjelenik még az idén a választékban. Ezek azért fontosak a cég fejlődése szempontjából, mert ezek már kilépnek a klasszikus olcsóautó piacról, és így sokkal nagyobb profittal kecsegtetnek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!