A Frankfurti Autószalonon leplezi le a Jaguar új szabadidő-autójának tanulmányát, a C-X17-es nagyjából egészéből megegyezik azzal az autóval, ami hamarosan megvásárolható lesz majd.

A jelenleg elérhető két darab fénykép alapján nagyon nem erőltették meg magukat a formatervezők, a jellegzetes jaguaros vonásokat tették rá a magas építésű kombi karosszériára, aminek az eredménye erősen hasonlít arra, amit a Mazda CX-7-esnél láthatunk.

A lemezek alatt valószínűleg a Range Rover és Range Rover Sport alatt is szolgáló alumínium térváz rejtőzik, a technika pedig a most frissülő Land Rover Discovery lebutított hajtáslánca lesz majd felező nélkül – még véletlenül se szeretnének konkurenciát készíteni a saját terepjáróiknak a Jaguarnál. Ennél többet a ma este (2013. szeptember 9.), 17:00-kor induló internetes leleplezésen lehet megtudni az autóról, a közvetítést az alábbi webcímen lehet nyomon követni:
http://secure.ggwebcast.com/tvcgroup/jaguar/20130909/

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!