Szentpéterváron rögzítette egy autós az alábbi balesetet, amelynek kiváltója egy korábban balesetet szenvedett autó. Nem tudjuk, mióta várakozik a segítségre a két belső sávban keresztben parkoló kocsi, de abból kiindulva hogy az egyébként „tiszta” út körülötte már havas, egy ideje már ott vesztegel. Ezzel egyébként semmi baj nincs, hiszen a látási viszonyok jók, és ott az elakadásjelző háromszög is a megfelelő helyen.

Azonban cseppet sem meglepő módon jönnek a német autók sofőrjei, névleg egy Volkswagen Touareg és egy 3-as BMW pilótája gondolja úgy, hogy márpedig őt nem érdekli az időjárás, és bátran tapossa a gázt. A BMW sofőrje megijed egy darab műanyagtól, és ráhúzza a szabadidő-autóra a kormányt, majd mindketten pörögni kezdenek – nocsak, mégse mindenható az ABS meg az ESP? Nagy baj nincs, és a stratégiailag megfelelő helyre állított elakadásjelző háromszög is állva marad.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!