A Milánói Bútorkiállításon debütált a Bugatti új Home Collection nevű bútorválasztéka, amelyet a Luxury Living Group nevű bútorgyártóval közösen készítettet el a francia autógyártó. Ez volt egyébként az olasz premierje a Divo nevű sportkocsinak, amelyet szintén kiállítottak a standon.

Stephan Winkelmann, a Bugatti elnöke szerint nem áll távol a márkától a lakberendezés, hiszen Ettore Bugatti apja, Carlo Bugatti belső építész volt, a fiai is ezt a mesterséget örökölték meg. A Bugatti Home Cobra Chair a Carlo Bugatti által 1902-ben készített fotel újragyártása, és az autógyár évfordulójának megfelelően 110 darabot készítenek belőle kék vagy fehér színben. Az eredeti konstrukciót Etienne Salomé, a Bugatti autógyár helyettes formatervezője karcsúsította le új anyagok használatával.

A Bugatti bútorok különleges bőrkárpitot kapnak, néhol valódi drágakövek is megjelennek, de márványt, és kifejezetten bútorok számára kifejlesztett tartós, de puha tapintású szöveteket is alkalmaznak. Chiron néven kanapét, karosszéket és fekvőkanapét is kínálnak, de szék és dohányzóasztal, vázák is találhatóak a Bugatti Home Collectionben.