Az előszériás autókat még pofátlanul A6 néven mutatták meg a márkakereskedőknek, a kínai JAC autógyár azonban ezt követően egy kicsit visszakozott, és A60-as néven dobta piacra 5 méteres hosszúságú, az Audi 6-os alapján készített autóját 2014 nyarán. Most, alig másfél évvel később pedig már itt is a felfrissített változat, amelynél kijavították a német autónak azt a hibáját, hogy nem elég elegáns.

A kínaiak felfogása szerint ez azt jelentette, hogy nem elég nagy és méltóságos a hűtőrács, azaz kevés volt a kocsi orrán a króm. Ezen úgy segítettek a formatervezők, hogy vastagabbak lettek a vízszintes pálcák, és az egészet lejjebb csúsztatták, hogy legyen hely a fényszórókat összekötő résznek is. A karosszériához egyébként nem nyúltak, a belső térben is egy méretbeli problémát orvosoltak.

Az elmúlt másfél év alatt egyre nagyobbak lettek a műszerfalakra épített kijelzők, és tarthatatlannak ítélték az eredetileg bemutatott központi kijelzőt, amelyet nagyobbra cseréltek – ez egyben azt is jelentette, hogy a műszerfal párnáját is módosítani kellett, hogy középen elférjen az új kijelző. Műszakilag két változás van, alapfelszerelés lett a JAC A60-asnál a gombnyomásos motorindítás, és megszüntették a kézi kapcsolású váltót, mert az ügyfelek amúgy is a 6 fokozatú, dupla kuplungos egységeket preferálták.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!