Májusban még csak tanulmányként mutatták meg a Mercedes-Maybach Haute Voiture nevű limitált szériát, amely változatlan formában kerül sorozatgyártásba, egészen pontosan 150 példányt készítenek belőle az itt látható formában. Az ünnepélyes leleplezésre Dubaiban került sor, az Atelier Zihra divatbemutatójának keretében.

Könnyű felismerni a Mercedes-Maybach S 680 Haute Voiture-t, hiszen a karosszéria felső részét és a felniket selymesfényű sötétkékre fényezik, a karosszéria alsó része rózsaarany színű, a kilépőfény Maybach-grafikával világítja meg a talajt. Az utasok összes érzékszervére akarnak hatni, ezért finom tapintású, különleges megjelenésű anyagokat használnak a belső térben, van illatosító is, a hallást pedig a tökéletes csenddel kényeztetik. Az MBUX fejegység megjelenését is a divatbemutatók világához igazítják, a kezdőképen egy magnóliavirág és csillámfelhő látható, az egyéni profil-beállításnál pedig 12 darab, különféle divatos összeállítást viselő digitális személy közül lehet választani.

Jól látható helyen helyezik el az utastérben a limitált szérián belül az adott példány sorszámát mutató plakettet, ezt megismétlik az ajándékként m,ellékelt, kézzel fából készített dobozban elhelyezett jelvényen; itt még az autó kicsinyített mását és egy kulcstartót találunk. Természetesen mellékelik a Maybach és Haute Voiture logókat magán viselő porvédő takarót is. De van feláras tétel is, hiszen 2023 elejére készül el a Haute Voiture stílusát magán viselő poggyászkollekció, amelyben minden ügyfél megtalálja az ő szállítási igényeihez passzoló darabokat.