Úgy tűnik, még senki nem szólt a focistáknak, hogy minden autón egyedi a rendszám, mert a tavalyi szezonban a Premiere Leauge bajnokságot megnyerő Leicester City játékosai mind egy-egy kék színű BMW i8-ast kaptak ajándékba a cégtulajdonostól, azonban komoly gondot jelentett nekik, hogy állandóan összekeverték azokat.

A kulcsnélküli bejutásnak köszönhetően nem kell a távirányítót használni, elég ha a zsebben van a jeladó és az ember megérinti a kilincset – ez volt a probléma, gyakran sporttársuk autóját simogatták a játékosok, amikor haza akartak menni edzésről. Több játékos ezért úgy döntött, hogy fóliával vonja be az autót annak érdekében, hogy az könnyen felismerhető legyen.

Így már nem kell azzal vesződniük, hogy azt a pár számot és betűt leolvassák a rendszámtábláról, egyszerűen csak odamennek a megfelelő színű példányhoz, és nyithatják az autót. Egyelőre Wes Morgan, Jeffrey Schlupp, Riyad Mahrez és Danny Simpson kértek színcserét, amelyet egy korábbi focista által vezetett AC12 Premier elnevezésű műhelyben hajtottak végre. Ilyen az, ha az embernek van pénze, és nem tudja megjegyezni (vagy leolvasni?) egy rendszámtábla tartalmát…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!