Épp a napokban adott hírt arról az Audi, hogy hamarosan végigmegy az önvezető technikával ellátott A7-ese a Nürburgring Nordschleifén, aminek ugyan nagy a hírértéke, de ne feledjük: elég könnyen felismerhető pályáról beszélünk, ahol nincs szembe forgalom. Azonban itt van egy Lengyelországban rögzített felvétel arról, hogy nem feltétlenül okos dolog, ha nincs emberi sofőr egy Audiban.

Igaz, jelen esetben nem a gép, hanem a lerobbant Audit irányító sofőr hibáz, amikor valamilyen megmagyarázhatatlan okból kiszáll a kocsiból, hogy valamit közöljön az őt vontató kisbusz vezetőjével. Mindezt azonban a piros fázis végén teszi, a segítő szándékú kisbuszos meg azzal a lendülettel nekiindul a zöldnek. Van itt aztán lótás-futás, meg némi anyagi kár a megálláskor, hiszen a vontatókötél rárántja az Audit a kisbusz bal hátsó részére. Így hálálják meg a segítséget az audisok…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!