Egy apuka adta kölcsön – legalábbis az esetet megelőzően még – szeretett fiának BMW M3-as kupéját, és a csemete természetesen úgy gondolta, ezzel ő lesz a király a partin. Nem lett szerencséje, hiszen egyfelől a Holden által gyártott limuzinnak jobb a kipufogóhangja, másfelől meg teljesen elégett a bajor sportkocsi.

Olyan sokáig pörgette álló helyzetben, maximális fordulatszámon a 4,0 literes V8-ast, hogy a kipufogórendszer túlmelegedett, és még az első figyelmeztető jelre – a videón jól látható módon jön a füst a kocsi alól – se hagyja abba a gépjármű kínzását. Ennek rövid úton meg is lesz az eredménye, lángra kapnak a menetszél hiányában túlhevülő kipufogódobok, persze porral oltó senkinél nincs. A szemtanúk szerint 2 perccel késtek el a tűzoltók, a BMW M3-ason kívül másban nem esett kár. Bár azt se tudjuk, milyen fogadtatása volt a drágalátos csemetének otthon.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!