Szombaton 24 embert tett boldoggá a BMW, hiszen egyszerre ennyi M5 megrendelő vehette át új M5-ösét a BMW Weltben, azaz 13 000 lóerő és nagyjából 565 millió forint cserélt gazdát alig pár óra alatt. A legérdekesebb látvány azonban egy német rendőrautónak látszó példány volt.

A legújabb divatnak megfelelően az ezüstmetál autóra zöld fényvisszaverő fólia került, egyébként csak a fényhíd jelenti a változást a szériaautóhoz képest a rendőrségi példányon. Annak utasterében is ott vannak a extra tartók (rádió és egyéb felszerelések), no meg az iDrive előtti gombok is a speciális felszereléseket vezérlik, de ami a legkülönösebb, hogy hatos, kézi váltóval szerelt autóról van szó – márpedig azokat elméletileg csak az Egyesült Államokban forgalmazzák.

A legvalószínűbb, hogy a BMW M5 Polizei csak egy prototípussal való játszadozás eredménye, de még az is lehet, hogy a hamarosan induló új Cobra 11 évadban is vendégszerepel majd egy-két jelenet erejéig. Semmi biztosat nem tudunk, a BMW meg nem kommentálja a dolgot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!