A Dani87 nevű felhasználó követte el az itt látható LEGO BMW E30 M3-ast, és jó úton van a terv ahhoz, hogy a játékgyár figyelme is rá terelődjön – a szükséges 10 000 ezer ajánlás megszerzéséig még van 215 nap, és várhatóan hamarosan záporozni fognak az újabb szavazatok.

A körülményekhez képest sikerült egész jól megőrizni a részleteket és az arányokat, annak ismeretében különösen jó a terv, hogy az ajtók, a motor- és a csomagtértető is nyitható. A négyhengeres motor kivehető, így külön is megcsodálható, itt és a műszerfalon vannak matricák, egyébként már létező kockákból épült a kisautó.

Két változat létezik, a német zászló színeiben építette meg a prototípusokat Dani87, ezek közül a pirosnál meghagyta a LEGO jellegzetes felületét, egyébként meg eltakarta azokat. A megfelelő mennyiségű szavazatot követően vizsgálja meg a LEGO gyár a készlet megvalósíthatóságát és csak ezt követően dönt majd a sorozatgyártásról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!