A Sián FKP 37-es a Lamborghini autógyár jövőjét beharangozó típus, ennél újfajta anyagokat és kondenzátoros energiatárolóval rendelkező hibrid rendszert használnak. Annyira fontos autóról van szó, hogy a gyár minden lehetőséget megragad annak népszerűsítésére, a The Italian Sea Group nevű hajóépítővel közösen most például hasonló stílusú jachtot készítettek.

Itt nincs finomkodás, a brutális teljesítményről szól a vízi jármű, amelyet két darab 24 literes V12-es MAN hajtómotor mozgat, a rendszerteljesítmény 4055 (!) lóerő. A Tecnomar for Lamborghini 63 nevű jacht 60 csomós, azaz 111 km/órás sebességet tud elérni. A hajótesten is az autókra jellemző szögletes formaelemek jelennek meg, az ügyfél választhatja ki a színeket és a felhasznált anyagokat – akár a Lamborghini Ad Personam programból -, a kormány és a műszeregység grafikája is a sportkocsit idézi.

Az autógyár alapításának évére utal a névben szereplő 63-as szám, egyben a hajó hossza lábban megadva, ami metrikusan 19,2 méter. Ebben a méretosztályban kifejezetten könnyűnek számít a 24 tonnás saját tömeg, amit a karbon széles körű alkalmazásával sikerült elérni.