Első Volvoként bőrrel borított műszerfal-felsőrésszel rendelkezik a Volvo S80 Executive, ezen kívül az ajtókárpitok és az ülések is teheneket borítottak eredetileg.

Vastagabb, süppedős szőnyeg gondoskodik arról, hogy a tulajdonos minden pillanatban érezze a gondoskodást, nem is beszélve a hűthető-fűthető, masszírozásra is képes első ülésekről. Analóg óra mutatja a pontos időt, az ülések közötti tároló fedelét műanyag helyett alumíniumból készítik.

Bőr mindenfelé és alumínium tárolórekesz az S80 Executive belsejében. A hűtő feláras extra Bőr mindenfelé és alumínium tárolórekesz az S80 Executive belsejében. A hűtő feláras extra

Felár ellenében hűtőszekrény is kérhető a hátsó üléshez, amihez rögtön bele tartozó svéd kristálypoharakat is mellékelnek. Természetesen a továbbfejlesztett Volvo Sensus kommunikációs rendszer is ott van a Volvo S80 Executive fedélzetén. Kívülről a C oszlopon elhelyezett apró jelvényről lehet felfedezni a csúcsmodellt.

Apró jelvény a C oszlopon - kívülről ennyi árulkodik a legkényelmesebb Volvo személyautóról Apró jelvény a C oszlopon – kívülről ennyi árulkodik a legkényelmesebb Volvo személyautóról