283 ezer rúpia, azaz 1,22 millió forint a felfrissített megjelenésű Renault Kwid mini szabadidő-autó indulóára, azonban ha nem ezt az árlista-modellt nézzük, akkor már 353 ezer rúpia, azaz 1,52 millió Ft az indulóár. Az ár mellett még az is a francia fejlesztésű modell mellett szól, hogy ezerszer jobban néz ki a Suzuki S-Presso nevű ellenfelénél.

A K-Ze elnevezésű olcsó villanyautón már elsütötték a poént, azaz a vízszintesen kettéosztott fényszórót, egyébként nincs érdemi eltérés az eddigitől – pláne nem a hétköznapi modellnél, ahol a Climber elnevezésű megvadított megjelenésű modellel ellentétben még alufelnik sincsenek, csak dísztárcsák. Az utastérben a feláras érintőképernyős fejegység immár 8 colos képátlójú kijelzőt kap, és tudja az Android Auto és Apple CarPlay kapcsolódási lehetőségeket, ezen kívül a feláras robotváltó vezérlőtárcsája a padlóra költözött.

A technikában annyi a változás, hogy mind a 0,8 literes alapmotor (54 LE/72 Nm) és a feláras 1,0 literes (68 LE/91 Nm) is már az Euro 6-nak megfelelő BS-VI-os károsanyag-kibocsájtást tudja. A hasmagasságot 4 mm-rel 184 mm-re növelték, egyébként változatlanok a méretek. Dupla légzsák és blokkolásgátló csak a Climber nevű csúcs-szinten van a fedélzeten, ennek ára 454 ezer rúpia, azaz 1,96 millió Ft.