Apró formai változások jelzik a 2013-as modellév érkezését a Citroën C5-ös és C8-as esetén, például mindkettő megkapja a legújabb grafikával készülő márkajelzést. Az egyterűnél ezen felül még a lökhárító formáját is megváltoztatták, valamint új, vastagabb oldalsó védőcsíkok kerülnek a karosszériára.

Ezzel egyébként már a végére is értünk a Citroën C8-as változásainak, a C5-ösnél van egy új, Guaranja barna nevű fényezés, és az Exclusive szint mostantól a 17 colos Egée felnikkel is kérhető. Az utastérben a rádió-fejegységek mostantól jack- és USB bemenettel is rendelkeznek, nem is beszélve a Bluetooth kommunikáció lehetőségéről.

Van egy fontos műszaki változás is, a jövőben már csak a Hydractive III+ elnevezésű hidropneumatikus felfüggesztést lehet majd kérni a szériában adott acél rugók helyett, nincs kétféle olajos-levegős rugózás, mint eddig. Hamarosan már a kereskedésekben lesznek a megújult Citroën C5-ös és C8-as példányok.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!