Vallelungában tesztelhette a legújabb, plug-in hibrid hajtással szerelt Lamborghini Revuelto-t Andrea Caldarelli, a Squadra Corse versenyzője (2024-ben Lamborghini SC63-mal indul az észak-amerikai SportsCar Bajnokságban). Továbbra is a 6,5 literes V12-es szívómotor az autó lelke, de már villanymotorok is segítik a dolgát. Ez, egészen pontosan az új, immár duplakuplungos váltó és az abba épített villanymotor nyerte meg különösen Andrea Caldarelli gyári versenyző tetszését, mert sokkal gyorsabbak és finomabbak a kapcsolások, tehát jobb a vezetési élmény. A Lamborghini egyébként nem panaszkodik, aki netán most adná le a megrendelést, leghamarabb 2025 második felében kapja meg autóját, akkora az igény az új szuperautóra.

Ez egyébként már a magyar vásárlókra is vonatkozik, hiszen hivatalosan is megnyitották a Lamborghini budapesti márkakereskedését. A Porsche Inter Auto telephelyén, a Szerémi út 63 szám alatt található a 245 négyzetméteres szalon, ahol az egyedi kialakítást lehetővé tevő Ad Personam szolgáltatás is elérhető.
„Jelentős befektetések és a márka iránti elkötelezettségünk eredményeként végre nagy örömmel hivatalosan megnyithatjuk az új Lamborghini Budapest márkakereskedést, amely Magyarországon elsőként képviseli a márkát. A szupersportautók rajongóinak fontos célállomásaként várjuk ügyfeleinket, akik vonzó, új márkakörnyezetben fedezhetik fel a Lamborghini világát” – mondta Nagy Szabolcs, a Lamborghini Budapest ügyvezetője.