Vasárnap reggel a kanadai Halifax városának egyik bevásárlóközpontjában bement egy barkácsboltba egy férfi, aki vásárolt egy kalapácsot és egy feszítővasat, fizetett, és távozott. Majd nem sokkal később többen is riadóztatták a rendőrséget, mivel a frissen szerzett szerszámokkal egy halottas autót kezdett el szétverni a kedves ügyfél.

A rendőrség letartóztatta a garázda alakot, majd rövid úton el is engedték, mivel kiderült, a saját autóját verte szét. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy épp úton volt egy roncstelepre, hogy leadja a régi Cadillac halottas autót megsemmisítésre, és úgy gondolta, előbb levezeti a feszültségét. Azt nem tudta megmondani, miért nem várta meg a roncstelepet a rombolással, de  rendőrséget ez nem is érdekelte, a rendfenntartóknak csak az volt a fontos, hogy a tombolás után takarítson fel emberünk, amit meg is tett. Az autó egyébként tréleren tette meg utolsó kilométereit, mivel a lámpák szétverése miatt a rendőrség nem engedte tovább a kocsit.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!