Még meg se érkezett a kereskedésekbe az új Lexus IS, de a gyári tuningrészleg, a TRD máris elkészítette a látványosabb megjelenést és jobb vezethetőséget eredményező csomagot. Nem tudjuk, mikor jön az új IS F, addig pedig ez a maximum.

Mélyebbre húzott első légterelő, küszöbborítások, diffúzort utánzó betét a hátsó lökhárítóban és egy decens kis légterelő a csomagtér peremén, 19 colos könnyűfém felnik – ezek segítségével fokozzák az egyébként is sportos megjelenésű szedán formáját. A négyes végződésű sportkipufogó az optika mellett a hangot is feldobja.

Új lengéscsillapítókat és rugókat is tartalmaz a csomag, amelyek feszesebb rugózást és alacsonyabb hasmagasságot is eredményeznek, ezen kívül még a padló alatt elhelyezett kiegészítő merevítésekkel javítanak a Lexus IS menettulajdonságain. Japánban már kapható a TRD csomag, hozzánk várhatóan pár hónappal a piaci bevezetést követően érkezik majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!