A BMW R nineT 2013 óta oszlopos tagja a márka kínálatának, ennyi idő alatt pedig nyilvánvalóvá vált, hogy remek döntés volt egy klasszikus köntösű, boxermodellt piacra dobni. Idén a terepes beütésű Scramblerrel bővült a paletta, míg 2017-ben két újabb verzió érkezik az R nineT-ből. Az R nineT Pure a puritán stílusú klasszikus roadster színtiszta megtestesítője, letisztult és lényegre törő.

P90232540_highRes_the-new-bmw-r-ninet-

Dizájnját a motorkerékpár-építés hagyományos és modern stílusjegyeinek érdekes ötvözése jellemzi, olyan igényes részletekkel, mint például a natúr eloxált felületű, kovácsolt alumínium lábtartók és villahidak. A Racer változat ezzel szembenrövidre szabott félburkolatával, púpos ülésével, csutkakormányával és hátratolt lábtartóival a 70-es évek sportmotorjait idézi. A stílus mellett a technikai színvonalra sem lehet panasz, a 110 lóerős, lég/olajhűtésű modellek (1170 cm3-es boxer blokk) Brembo fékrendszerrel és kipörgésgátlóval érkeznek.

P90232691_highRes_the-new-bmw-r-ninet-

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!