Az önvezető autókat tartalmazó jövőben a Cadillac nem egyszerűen csak helyváltoztatást akar nyújtani az ügyfeleknek, de szinte teljesen elszigeteli őket a külvilágtól, így azok a saját kis virtuális buborékjukban utazhatnak, ahogy azt az InnerSpace nevű kupé példázza. Drámai a megjelenés, mert azt látják az ügyfelek, amikor beszálláshoz készülődnek.

Bent kényelmes kanapé és rengeteg képernyő várja a legfeljebb két utast, a luxus ugyanis azt jelenti, hogy a Cadillac-ügyfél megengedheti magának a közösségi közlekedésről lemondást, azaz a zsúfoltságot. Kezelőszervek helyett hangvezérléssel/alkalmazással lehet vezérelni a járművet, legyen szó célbeadásról vagy épp a szórakoztatóelektronikáról. Műszakilag az az újdonság, hogy a karosszérián belül többfelé helyezték el az akkumulátorokat, amit az tett lehetővé, hogy az Ultium technológiánál vezetéknélküli (rádiós) akkumulátor-vezérlés lehetősége is adott, így alacsony lehet az utastér padlója.

Megkönnyíti a beszállást a Cadillac InnerSpace nagyméretű ajtaja azáltal, hogy a tetőlemezből is kihasít egy nagy darabot, egyben ez hátrány is, hiszen amíg a napfényes, sivatagi éghajlatú Kaliforniában ez előny, az esősebb éghajlaton már hátrány lehet, hogy elázik az utas- és az utastér.