Több érthetetlen dolog is van az alábbi felvételen, például rögtön az elején látjuk, hogy egy autó a nekünk bal szélső kaput használja, és ott nyitva van a sorompó, hiszen valahogy meg kell közelíteni a fizetőhelyet. Vajon miért vannak lezárva a kép előterében lévő három sáv sorompói? Ezen kívül jó lenne tudni, hogy miért sétálgat egy ember az úton, hiszen tudjuk, hogy az autópályán nincs helye gyalogosnak.

Az utolsó pillanatban félre tud ugrani a zárt sorompó felé száguldó Mercedes S-osztály elől, ami átbújik az akadály alatt, majd megáll. A gyalogos is megindul felé, de már nem jut el oda. Kettővel odébb egy teherautó is benézi a sorompót, és mivel a rúd nem tud felfelé elmozdulni, egyszerűen letépi azt. A leszakított sorompó repülése közben pedig oldalba kapja a gyalogost. Nem tudjuk, milyen sérüléseket szenvedett a felvételen látható ember, de egészen biztosan nem volt jó napja.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!