Itt a kihagyhatatlan alkalom arra, hogy valakinek gyári új Unimogja legyen – mindössze 190 euróért. Azon könnyen túlteszi magát az ember, hogy mindezért csak egy 1:12,5 méretarányú LEGO Technic építőkészletet kap.

Az összerakással elvan az ember egy darabig, a 2048 darab építőkocka helyes sorrendben történő összerakásával kerülnek a motorba dugattyúk, lesz működő összkerékhajtás, nem is beszélve a hidraulikával operáló, közel 360 fokban körbeforgatható markolókanálról. Mivel a játék olyan sokoldalú, mint az eredeti, a készletben van egy hótoló lap is arra az esetre, ha havazna.

Nem gyerekjáték, hanem minden idők legbonyolultabb, 2048 darabos LEGO Technic készlete a születésnapi Unimog Nem gyerekjáték, hanem minden idők legbonyolultabb, 2048 darabos LEGO Technic készlete a születésnapi Unimog

Az Unimog egyébként pénteken, június harmadikán ünnepli hatvan éves születésnapját. Az első példány 1951. június 3-án gördült ki a gaggenaui gyár ajtaján, 2002 óta Wörth-ben készülnek az univerzális motoros eszközök, ez ugyanis a jármű hivatalos elnevezése (UNIversal Motor Gerät). Az eltelt hat évtized alatt 380 000 példányt készült.

Hidraulika mozgatja a markolókanalat, van összkeérkhajtás - és télire hótoló-lap Hidraulika mozgatja a markolókanalat, van összkeérkhajtás – és télire hótoló-lap