A Mercedes SL 55 AMG nem csak a maga idején volt méregdrága sportkocsi, azok a példányok, amelyek nagyobb sérülés nélkül kihúzták eddig, még mindig jó áron futnak. Ehhez képest itt van egy 2005 júniusi gyártású példány 41 000 km-es futásteljesítménnyel, amiért mindössze 10 550 eurót kérnek, ami épp 3 millió Ft. Nem rossz egy 500 lóerős roadsterért, amely még sohase volt törve.

Mi a hiba? Hát az, hogy félbevágták az autót. Az eladó siet hozzátenni, hogy minden alkatrész – a padlókárpit és az ülések is – megvannak, az autó összes felszerelése működőképes állapotban van, a motor és a váltó is tökéletesen üzemel. Mindezt azért tették hozzá, mert akár meg is bontják az autót megfelelő érdeklődés esetén.

Arra már nem tér ki a rövid leírás, miért is kellett félbe vágni ennek az autónak a karrierjét szó szoros értelemben. Mindenesetre részben vagy egészben is meg lehet vásárolni ezt a Mercedes SL 55 AMG-t, aki az egyes felek/fődarabok árára kíváncsi, annak muszáj telefonon vagy személyesen érdeklődnie a németországi eladónál.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!