Mindig vannak és lesznek olyanok, akik szeretik a méregdrága sportkocsikat. A kínai milliomosok-milliárdosok megőrülnek az egzotikus európai szuperautókért, a Lamborghini se panaszkodhat, miközben a büntetővámok/adók miatt egyáltalán nem olcsók autói. Egy Gallardo-ért legalább 127 millió forintnyi jüant kell fizetni, az új Aventador 235 millió forinttól indul.

Itt jön a képbe az utánzatokat gyártó vállalakozás, akik mindössze 15 millió forintnyi jüanért vállalják a tökéletes, hiszen eredetiről mintázott megjelenésű Lamborghini összerakását. Egyelőre még a Murciélago-val tudnak szolgálni, de biztosak lehetünk benne, hogy nemsokára az Aventador is megjelenik majd a lehetőségek között.

A megtévesztést szolgálja még, hogy 1,8 millió forintos felár után eredeti, a Lamborghinitől vásárolt felniket is lehet kérni az utánzathoz, aki még tökéletesebb megtévesztésre vágyik, annak 326 ezer forintnyi jüanért szintén eredeti Lamborghini slusszkulcsot is adnak. Egyvalami azonban elárulja a csalást, hatalmas V12-es helyett ugyanis egy mindössze 2,2 literes Toyota négyhengeres hajtja a hátsó kerekeket. Semmi se tökéletes, de tized áron senki ne várjon ennél jobbat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!