Mindössze 4,4 méteres hosszával a kis méretű lakóautók közé tartozik a Nissan Evalia alapjára épülő City Slicker nevű alkotása, amelyet a Stadtindianer nevű német cég követett el. A személyautó változatból módosították.

Megszabadultak a hátsó ülésektől, ezek helyére került a lakótér. Van tűzhely, mosogató, hűtőszekrény, kiegészítő fűtés, kémiai WC és a felnyitható hátsó ajtó alatt a kíváncsi tekintetek elől sátorponyvával védett zuhanyzó is. A frissvíz-tartály 32 literes, a hátsó ajtón kerékpártartókat is elhelyeztek. A mindössze 2 személyes lakóautónál a fekvőhelyeket a felnyitható tető alatt helyezték el.

A Nissan NV200-as személyautó-változatát alakítják át, ennek megfelelően gazdag a felszereltség: ESP, tolatókamera, navigációs rendszer. Németországban az 1,6-os benzines alapváltozatért 36 910 eurót kérnek, a 90 lóerős dízellel 38 700, a 110 lóerőssel 39 600 euró a Nissan Evalia City Slicker vételára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!