A kínai autópiac fontosságát jól jelzi, hogy egyre több bemutató időzítenek oda, például a hamarosan nyíló Sanghaji Autószalonon bemutatkozik az új Nissan Tiida is.

A hagyományos kompakt autóra vágyó vásárlóknak készülő autó formája jobban illeszkedik majd a japán márka formavilágába, mint eddig. A csomagtér-fedélen olvasható DIG Turbo felirat szerint az 1,6 literes, 190 lóerős turbómotorral is elérhető lesz, tehát az eddiginél sokkal szélesebb választékkal áll majd a vásárlók rendelkezésére.

Csak ez az egy kép van az új Nissan Tiidáról, de ez alapján is kijelenthetjük: sokkal divatosabb lesz majd az újdonság megjelenése Csak ez az egy kép van az új Nissan Tiidáról, de ez alapján is kijelenthetjük: sokkal divatosabb lesz majd az újdonság megjelenése

Az még nem ismert, hogy eljut-e hozzánk az autó, az előző generáció csak a régiónkban volt elérhető Európában. Azonban nem lehet kizárni, hogy a válságból való kilábalás felgyorsítása miatt a Nissan teljes mellszélességgel az autó mögé áll, és az Unió egész területén forgalmazza majd az újdonságot.