A nyolcvanas évek Porsche 911-esét idézi a LEGO által piacra dobott építőkészlet, amelynek különlegessége, hogy kétféle befejezést is meg lehet valósítani a mellékelt 1458 darab építőkocka segítségével. Ez annak köszönhető, hogy a játékgyárban nem tudták eldönteni, hogy melyik karosszériaváltozatot valósítsák meg, míg egy megbeszélésen felmerült, hogy hagyják a döntést a vásárlóra – építőre.

Annyiból is újat hoz ez a készlet, hogy ez az első, amelyet egy garázsban készítettek el, azért nyúlt két évesre a fejlesztőmunka, mert a koronavírus járvány miatt otthoni munkavégzést rendeltek el, és a fejlesztőmérnök a garázsában véglegesítette a modelleket. Természetesen a Porsche gyár képviselői is aktívan részt vettek a munkában.

A két autó között a tető jelenti az eltérést, a Targa hátsó szélvédőt kap és kivehető első tetőpanelt, míg a Turbo Coupé hagyományos tetőt és nagy méretű hátsó szárnyat is kap. A belső tér minden esetben ugyanaz, négy ülőhelyet és működő kormányzást találunk ott. A LEGO hűségprogramban résztvevők az építőkészlet mellé kapnak egy ajándékcsomagot is, amelyben négy olyan klasszikus Porsche 911 hirdetést is találnak, amelyeket a LEGO autóval alkottak újra.