Azzal próbál meg kitűnni a portugál Adamastor a hasonló, alapvetően pályaautózásra kitalált autót készítő vállalkozások közül, hogy minden tekintetben a vásárlóra szabja a termékét, a P003RL elnevezésű autót. Nemcsak a színt, a belső tér anyagait választhatja meg az ügyfél, de ha a gyár által felkínált erőforrások – 2,0 literes turbó 250 lóerővel vagy 3,5 literes V6-os 400 lóerővel – nem felel meg, akkor akár a váz módosításával is beépítik vágyai motorját.

Magától értetődően az ülést is a megrendelő optimális vezetési pozíciójának megfelelően alakítják ki, és itt is lehetséges akár a vázszerkezet módosítása is annak érdekében, hogy kényelmesen elférjenek az utasok. Ezek után már magától értetődő, hogy a kettős keresztlengőkaros felfüggesztés beállításait is az ügyfél ízlésének megfelelően állítják be.

Az Adamastor P003RL acélcső térváza az FIA aktuális előírásainak megfelel, a karosszéria anyaga műanyag – pénztárcától függően üveg- vagy szénszálas. Kerékmérettől függően 295-380 mm átmérőjű féktárcsákat alkalmaznak. A potenciális vásárlók egyébként egész napos versenypályán történő autóvezető-oktatásban is részesülnek, annak érdekében, hogy legyen haszna a dolognak, egyszerre legfeljebb két emberrel foglalkozik az Adamastor csapata.