Hefei városában száguldott egy nagyon is feltűnő, narancssárga színű Lamborghini Aventador, amikor bebizonyosodott, hogy sofőrje nagyon nem ért az autóvezetéshez. Egy másik autót akart kikerülni, eközben áttért a szembe jövő oldalára, ahol egy menetrendszerű autóbusszal ütközött.

Ráadásul majdnem sikerült frontális ütközést összehoznia hősünknek, az olasz szuperautó jobb elejével ütközött neki a busz jobb elejének. Csoda, de megúszta sérülések nélkül, a busz több utasát is kórházba kellett szállítani, szerencsére egyikőjük sérülése se súlyos.

Az biztos, hogy a Lamborghini tulajdonosának ez nem lesz olcsó mulatság, hiszen oda a helyi áron legalább 7,38 millió jüanos (282 millió Ft) sportkocsi, és saját zsebből kell kifizetnie a buszban keletkezett kárt no meg a megsérült utasoknak némi kártérítést is. Az eset idején ugyanis nem volt rendszámtábla az autón, ennek megfelelően biztosítás se. A rendőrség súlyosbító körülményként veszi majd figyelembe a bírság megállapításánál a tényt, hogy a baleset idején nyitva volt a hátsó szárny, azaz elég gyorsan haladt a baleset előtt.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!