A német Nostalgic Driving Experience cég első körben olaszországi autós túrákat kínált Alfa Romeo Spider modellekkel, majd VW 1303 Bogár kabriókkal alpesi kirándulásokat. A tavalyi év végén írták alá az együttműködési megállapodást a Daimlerrel, amelynek keretében vásároltak 10 darab Mercedes SL-t (Pagoda és R107 generáció), amelyekkel olasz és dél-francia túrákat szerveznek.

Az autók kiválasztásában és fenntartásában nyújt segítséget a gyár az utazásszervezőnek, aki cserébe azt vállalta, hogy a márkától elvárható szintű szolgáltatást nyújtja. Az előre megtervezett túrákon ennek megfelelően ötcsillagos szállodákban lesznek a megállók, és a 10 autós konvojt kíséri egy szervizautó is. Az általában négynapos túrák során folyamatosan cserélgetik a résztvevők az autókat, szóval különböző generációkat, különböző motorral lehet próbálni. Legfeljebb 20 fős csoportokat vár a Nostalgic Driving Experience, az előre meghirdetett túrák célpontjait folyamatosan bővítik.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!