Kiderült, az utóbbi időben miért látni a brit királyi család egyre több tagját egy Audi volánja mögött: egyedi lízingszerződésekkel a német gyártó hatvan százalékos kedvezményt ad a listaárból.

Miért éri meg mindez az Audinak? A királyi család tagjai nem csak mostanában, Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének előkészülete során van a brit közérdeklődés középpontjában, de egyébként is rengeteg fénykép készül róluk. Ezeken a képeken meg igen gyakran megjelennek az Audi által extra kedvezménnyel biztosított járművek.

Hatvan százalékot elenged az Audi a brit királyi ház tagjainak; ezen felül még jótékonykodik és támogatja a brit polo csapatot Hatvan százalékot elenged az Audi a brit királyi ház tagjainak; ezen felül még jótékonykodik és támogatja a brit polo csapatot

Károly hercegnek van egy A8-as limuzinja, két A6 Allroad quattroja (egy saját magának, egy a feleségének), a munkáját segítő személyzet közlekedését két A4-es segíti. Vilmos herceg egy S4-es Audit gyötör, jövendőbelije, Kate Middleton és testvére, Harry herceg egy-egy A3-as tulajdonosa.

Talán ennek köszönhető, hogy a küszöbön álló, egyébként meglehetősen zártkörű esküvőre meghívták az Audi brit PR-főnökét is. A német márka egyébként a hatvan százalékos árengedmény mellett azzal nyerte meg magának a brit királyi családot, hogy az uralkodó által támogatott jótékonysági szervezeteknek rengeteg pénzt adományoznak, és 2005 óra a brit polo csapatot is támogatják.