Tavaly dobta piacra első villanymotoros járművét a brit Morgan manufaktúra, a háromkerekű típuson alapuló EV-t idézi a most bemutatott EV3 Junior. Ez kifejezetten a gyermekeknek szánt jármű, kis méretű karosszériával és egyszemélyes utastérrel.
morgan2
Kézzel készítik el a karbon karosszériát, mielőtt azt megsütik, a bőrülés steppelt díszvarrása is kézi munka. Ennek megfelelően a 7995 fontos, azaz 2,9 millió Ft-os ár is csak indulóár, hiszen bármilyen kérést tudnak teljesíteni. Például a színválaszték 40 ezer (!) árnyalatra terjed ki, és a bőr és a cérna színét is szabadon választhatja meg a kedves vásárló, és a fából készített műszerfalnál is lehet kérni akár egzotikus fajtákat is.
morgan3
A Morgan EV3 Junior vezetése gyerekjáték, két pedál és egy kormány van. Legfeljebb 16 km/órás sebességet képes elérni a gép, amelynek a hatótávolsága ideális körülmények között 16 km, egyébként 4 órán keresztül kell tölteni. A kis méretek miatt 6 évnél fiatalabb gyermekeknek ajánlják a járművet.

morgan4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!