Szombat reggel fizette ki egy testvérpár a 300 000 eurót, azaz 85 millió forintot egy használt Ferrari 458 Spider típusú autóért, két órával később már totálkárosra is törték az autót a mallorcai hegyekben.

Az egyébként autókölcsönzésből élő férfiak december 8-án, reggel 8:30-kor vették át az autót előző tulajdonosától, a rendőrség 10:30 körül kapta az első telefont arról, hogy egy összetört Ferrari van az MA-3470-es összekötőút melletti árokban.

Az autó gazdasági totálkárosnak látszik, hiszen minden karosszériaeleme megsérült. A rendőrség először azt hitte, a két utas azért hagyta el a helyszínt, mert ittas volt a sofőr, de amikor nem sokkal messzebb összeszedték a két gyalogló férfit, kiderült, mindketten józanak voltak, és csak segítségért indultak. A nyomokból ítélve a sofőr egyszerűen túlságosan nagy tempóval haladt az egyenes szakaszon, és elveszítette uralmát a kocsi felett.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért