A Toyota a Genfi Autószalonon jelentette be Aygo típusának frissítését, és máris itt a folytatás, a Citroën is közreadta, milyen változásokra számíthatunk a C1-es típusánál – a Peugeot 108-as megújulásának bejelentése is hamarosan várható.

Két új modellváltozatot is készítettek a franciák, az Elle a hölgyeknek, az UrbanRide a férfiaknak készült. Új színek és színkombinációk – összesen 32-féle megjelenés létezik – közül lehet választani, új belső hangulatok és kárpitok teszik teljessé a képet. Az Elle esetén egyedi színösszeállítások is választhatóak, a műszerfal rózsaszín és ott van a fedélzeten az érintőképernyős fejegység. Az UrbanRide-nál fekete műanyag kerékjárat-peremek jelentik a különlegességet, és itt rendelhető a nyitható vászontető is (80×76 cm-es nyílás).

Egyedüli motorként a Toyota-fejlesztésű 1,0 literes háromhengeres marad, amelynek már 72 LE a legnagyobb teljesítménye, a váltó ötfokozatú kézi kapcsolású vagy robotizált egység lehet, az eddig választható 1,2 literes háromhengeres PSA-blokkot (82 LE) törölték a választékból. Új elem még a Citroën C1 életében, hogy felár ellenében akár vezetőtámogató rendszer is elérhető hozzá.