Miért jár valaki Moszkvában UAZ-zal? Nos, az alábbi videót elnézve már nem csodálkozik ilyesmin az ember, hiszen kiderül: az orosz technikának nincs nagyon ellenfele. Legyen szó akár Amerikából importált Toyota Sequoiáról.

A felvételen az látható, ahogy útnak indul az UAZ, majd békésen halad a forgalomban. Azonban egy fehér Toyota Sequoia vezetőjének nem mennek elég gyorsan a dolgok, és jobbról próbálja megelőzni az orosz terepjárót. Azonban a kis méretű nemi szerv mellett a vezetéssel is komoly gondjai vannak emberünknek, hiszen ráhúzza a kormányt az UAZ-ra, majd felháborodottan kiszáll. Az UAZ vezetője nem hagyja magát felizgatni, hiszen tudja: nem ő hibázott, a toyotás erre visszamegy az autójához, és kivesz onnan egy kést, amivel nyomatékosítani akarja álláspontját. Az UAZ vezetője meg természetesen reakcióként menekülőre veszi a dolgot, és teljesen visszahajtja eközben a nyitott vezetőajtót. Nem a helyszínről hajt el, csak a kés elől menekült, miután véget ér a videofelvétel, hívta a rendőrséget. Egyelőre azonban támogatókat keres magának, mert mint kiderült, a Sequoia vezetője orosz kormányhivatalnok, és attól tart, nem a tényeknek megfelelően ítélik majd meg az esetet.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!