Az egész azzal indul, hogy a videón látható Volkswagen Jetta vezetője teljesen szabálytalanul nem a szélső, hanem a három sávos út legbelső sávjába fordul, amikor ráhajt a főútvonalra. Ott azonban épp egy Toyota Camry tartózkodik, amelynek vezetője nem ijed meg az ilyen manőverektől, és halljuk, hogy dudál. Az eddig legfeljebb csak butának gondolt volkswagenesről ekkor derül ki, hogy mekkora idióta, hiszen rárántja a kormányt a toyotásra, aki ettől szerencsére nem ijed meg, hanem elkezdődik a kergetőzés.

Kicsivel később látjuk azt, hogy az eleve agresszívan viselkedő volkswagenes megállítja a toyotást, és kiszáll, hogy minden bizonnyal elbeszélgessen vele arról, hogy képzeli azt, hogy ott közlekedik szabályosan, ahol ő szabálytalankodni akar. Pechjére azonban a Toyota vezetője nincs beszédes kedvében, és rövid úton a földre küldi emberünket, majd nem éppen finoman eltávolítja az aszfaltról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!