Ünnepélyes ceremóniát tartott a Mazda a 2-es számú Hofu-i autógyárában a Mazda6 kombi gyártásának ünnepélyes beindítása alkalmából, a nagy eseményen készült fénykép a kombi első hivatalos ábrázolása. Ezüst és arany színű girlandokkal gondoskodnak arról, hogy legyen mit lássunk majd az augusztus 29-én esedékes világpremieren.

Akkor mutatkozik be az új generációs Mazda6 a Moszkvai Autószalonon, ahol élőben az orosz specifikációjú szedánt lehet majd megnézni, de valószínűleg fényképeket közölnek majd a Párizsi Autószalonon debütáló, európai lépcsős hátú és kombi változatról. Az első kombi európai specifikáció szerint készült, és 2,0 literes benzinmotorral szerelték. Évi 120 000 autó gyártására készültek fel a Mazdánál, Európában és Japánban 2012 vége előtt megvásárolható lesz az új Mazda6, Ausztráliában és az Egyesült Államokban 2013 elején indul a forgalmazás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!