Az álca nélküli kémfotókat követően most már néhány hivatalos képünk is van a Suzuki Splash felfrissített változatáról, mégpedig a japán belpiacos modellről. Azonban lehet, hogy mi nem ezt kapjuk.

A korábban látottaknak megfelelően kicserélik az első lökhárítót, aminek köszönhetően lendületesebb lesz a miniautó megjelenése. Az utastérben ránézésre csak a színek változtak, más újdonság nem nagyon látszik az egyetlen műszerfal-képen.

Műszakilag nincs újdonság, azaz várhatóan az 1,0 és 1,2 literes benzinesekkel folytatja pályafutását a Suzuki Splash. Az 1,3-as dízel nem lesz választható, egyfelől drágasága miatt, másfelől inkább Indiában használják fel ezeket.

Hozzánk nem valószínű, hogy eljut a japán modellen látható, légkiömlő-nyílással rendelkező hátsó lökhárító, az Indiában hátulról lefényképezett prototípuson az eddig használt, normált lökhárító látható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!