Közel egy évtizeddel ezelőtt kötött szerződést a Kia és Rafael Nadal, azóta a dél-koreai márka nagykövete-reklámarca a teniszező. Nem csoda, hogy nagyon diplomatikus próbált lenni, miután megnyerte a stuttgarti teniszversenyt, ahol győztesként egy speciális, teniszlabda-zöld színű Mercedes-AMG GT S sportkocsival is gazdagabb lett.

„Nem egy Kia, de azért még elmegy” – mondta a teniszező a díj átadásán, miután a közönség hallható kacagása mellett megvizsgálta az autó belsejét. A műsorvezető természetesen feltette a kérdést: „Haza fog vele hajtani?”, amire rövid csendet követően jött a felelet: „Talán, ha nem leszek a kamerák kereszttüzében.” Végül azért mégiscsak sikerült fogást találni a sportkocsin, mégpedig a rikítózöld fényezést, ami „egy kicsit túl sok nekem, nem tudom, meg lehet-e változtatni”. Érdemes megjegyezni, hogy a Kia-márkanagykövet civilben azért néha Aston Martinnal furikázik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!