Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója és Gerd Walker, az Audi Hungaria járműgyártásért felelős ügyvezető igazgatója egy vadonatúj rendőrautót adott át Csizmadia Gábornak, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitánynak: egy A3 Limousine-t. „Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás“, mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az A3 Limousine a legújabb termékünk, amellyel segítjük a rendőrség mindennapi munkáját, nagy mértékben hozzájárulva a régió közlekedésbiztonságának javításához.“

A gleccserfehér Limousine egy nagy teljesítményű, 1,8 literes turbófeltöltésű motorral felszerelt, amely a közúti közlekedésben szükséges gyors akciókat szolgálja. Az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatásai és a vezetői segédrendszerek, úgymint az Audi side assist vagy az Audi lane assist segítik a rendőrség eredményes munkáját. Az A3 Limousine a harmadik csúcsmodell, amellyel az Audi Hungaria segíti a megyei rendőrség munkáját. A vállalat 2005-ben és 2008-ban egy-egy TT Coupét adott át a rendőr-főkapitányságnak, amely autók azóta is a magyar utakon teljesítenek szolgálatot.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!