A koronavírus-járvány sok ezer irodai dolgozót kényszerített otthoni munkára, és köztük vannak olyanok is, akiknek bizony nehezen megy az átállás, mert például a szintén otthon lévő gyermekek miatt nem tudnak koncentrálni – több országban megugrott a kereslet az olyan lakóautók iránt, amelyet mobil irodaként lehet használni, és otthon maradva lehet elvonulni bennük. A Nissan fejlesztőmérnökei most egy iroda-betétet készítettek az NV350-es (Európáéban nem kapható) könnyű haszonjárművük számára, de mivel a Tokyo Auto Salon alapvetően a tuningról szól, nem álltak itt meg.

A kisteherautó oldalfalát fóliával burkolták, ami 3D-s hatású megjelenést biztosít, a tetőre napernyő és nyugágy került (néha az irodából is ki kell szabadulni pár percre), és maga az íróasztalt és széket tartalmazó modul olyan kialakítást kapott, hogy azt a felnyíló hátsó ajtó alá ki lehet tolni, így akár a szabad levegőn dolgozhat benne az ember.

A Nissan mérnökeinek másik alkotása a Note Play, amelyet tetődobozzal, légterelőkkel és rózsaarany színnel alakítottak át – ahhoz, hogy utóbbi igazán feltűnő legyen, matt szürke fényezést kapott a karosszéria. Az autó egyébként az összkerékhajtású, tehát két villanymotort használó hatótávnövelős E-Power hajtást kapja.