Még az év vége előtt egyszerűen beleolvad a Toyota márkába a Scion márka – mármint azok az autók, amelyek életképesek még, a többit egyszerűen megszüntetik -, addig is egy utolsó limitált szériát dobnak piacra, a tC Release Series 10.0 megalkotásában Kei Miura tuner is segített.

Üvegszálas műanyagból készített egy teljes légterelő-készletet a kupé számára, az új elemeket könnyen fel lehet ismerni, hiszen a Barcelona Red színű karosszériára feketére fényezve szerelik fel ezeket a kiegészítőket: első koptató, küszöb- és hátsó lökhárító szoknya, valamint csomagtér peremére helyezett légterelőből áll a csomag. Feketék a könnyűfém felnik, az ültetőrugók a TRD-katalógusból jönnek, a sportkipufogó mélyebb hangot ad a 2,4 literes szívómotornak.

Az utastérben piros díszvarrás teremti meg a vörös-fekete hangulatot, az ülésen, a kézifék- és váltókar-szoknyán valamint a kormányon használják ezt, és még ott vannak egyedi padlószőnyegek is. Azoknak készítik az 1200 darabos limitált szériát, akik sajnálják majd a Scion márka megszűnését, ők 23 190 (kézi váltó) vagy 24 340 (automatikus váltó) dollárért vásárolhatnak egyet ebből a – számukra – különleges Scion tC kupéból.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!