Oroszországnak nagy részén már beköszöntött a tél, Noyabrsk városában is hó borítja az aszfalt jelentős részét, de azért a keréknyomokat már kitaposták a közlekedők, biztonsággal lehet haladni. Ha leszámítjuk az olyan idiótákat, mint aki az előttünk haladó Ford Focust vezeti.

Nagyon siethet valahová, alig bírja kivárni, amíg a videó elején zöldre vált a lámpa, és csoda, hogy nem kap szívinfarktust, amikor 55 másodpercnél kihajt elé egy másik autó. Előzni nem tud, de nem is lenne sok értelme, hiszen piros a lámpa a következő kereszteződésben, ahol aztán a baleset bekövetkezik. Aki az ütközésre kíváncsi, 1:20-ig tekerjen, ekkor láthatja, ahogy visszaszámlál a villanyrendőr, majd zöldre vált. Az elöl álló Mazda sofőrje pillanatnyi fáziskéséssel indul, épp csak annyit tétovázik, amíg fokozatba kapcsol, de ez is sok a fordosnak, aki kivág mögüle a szemből érkező Lada elé, és nagy gázzal annak ütközik. Érthetetlen, mit művel, hiszen látni a jobb első keréken, hogy nem is akarja elkormányozni autóját a szemből érkező autó elől. Így egészen biztosan nem ér el időben céljához.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!