Talán az eddigi legkevésbé karakteres megjelenésű Volkswagen Golfot láthatjuk az idő előtt napvilágot látott képeken, azért van néhány olyan részlet, amelyet már láttunk korábban.

Ott van például a Golf IV óta ismert jellegzetes formájú C oszlop, vagy a Golf második generációjánál eltüntetett, most pedig újra megjelent „pillangóablak”. Akkor se volt már nyitható, most se az az A oszlop mögötti üveg. A forma egyébként nagyjából egészéből a közvetlen elődön alapul, csak sokkal laposabbak a lámpák és több a vízszintes osztás – ennek célja, hogy sportosabbnak látszódjon az autó. Szintén ide tartozik a LED-es hátsó lámpa és a projektoros fényszóró, amely valószínűleg csak a gazdagabban felszerelt autókon illetve extraként lesz elérhető.

Az utastérben a legnagyobb újdonság, hogy a középkonzolt egy kicsit a vezető felé fordítják, de továbbra is az előző generációban bemutatott rádió/ navigáció fejegységet találjuk középen, igaz, annak előlapját szebbre rajzolták. Ahogy az a képen látható, lesz fekete zongoralakkos belső is. Ma este 22 órakor leplezik le az autót, akkor tudunk majd meg minden fontos műszaki információt a Volkswagen Golf VII-esről.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!