Még van egy kis idő a Peugeot Instinct nevű tanulmány hivatalos leleplezéséig, a gyár vezető formatervezője, Gilles Vidal is csak sejtelmes videót töltött fel Instagram oldalára az újdonságról, ennek ellenére idő előtt napvilágot láttak képek és videók az autóról. A gyár csak utóbbiakat tudta elérhetetlenné tenni, a fényképek már velünk maradnak.

Darázsderekú a karosszéria, tehát az eleje és a hátulja is sokkal szélesebb annál a résznél, ahol az első ajtók találhatóak. Ezekkel szemben tárulnak fel a hátsók, a B oszlopot elhagyták. Teljesen önvezetésre képes autó ez az életstílus-kombi, hiszen azon kívül, hogy mindenfelé monitorokat látunk a műszerfalon még egy, oda visszahúzódó kormánykerék is van.

Ezen felül jelenleg még semmi információ nincs az autóról, tehát hogy milyen hajtása van – hálózatról tölthető benzin-elektromos hibrid? –, vagy hogy mennyire irányadó a jelenlegi formavilág továbbfejlesztése tekintetében az Instinct, csak a hivatalos bejelentést követően tudjuk majd megmondani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!