Nem titok már az új Mercedes C-osztály, miután a gyár megmutatta az újdonság műszerfalát, nem sokkal később le is fényképezték az újdonságot mindenféle álca nélkül. Most pedig a ciprusi márka-weboldalnak hála itt vannak a legújabb gyári képek a még be sem mutatott autóról.

Az első információk csak december 16-án lesznek hivatalosak, a nagyközönség pedig januárban, a Detroiti Autószalonon megejtett leleplezés alkalmából láthatja majd az újdonságot – lépcső hátú karosszériával. Készen van már a kombi is, de azzal várhatóan megvárják a Genfi Autószalont, a kupé és a kabrió se várhat magára sokat, hiszen a DTM-szereplés miatt ezek aktualitása is fontos.

De már az új generáció bemutatása előtt van már pár hivatalos fénykép is az autóról, két sajtófotó már korábban napvilágot látott, most pedig a ciprusi Mercedes-Benz ügyféloldalon bukkant fel az újdonság két képen. Az egyiken a különböző modellváltozatok (három felszereltség és az AMG sportcsomag) látható, a másikon meg a vonóhorogra szerelhető kerékpártartóval látható a kocsi. Hát nem sok bejelenteni való újdonság marad a C-osztállyal kapcsolatban december 16-ra…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!