Hivatalos kiszivárogtatásnak lehetünk szemtanúi a Ford Mustang hatodik generációjánál, az itt látható három fényképet az autógyár adta oda a Time Magazine-nak, és engedélyezte azok idő előtti közlését is.

Ezen felül más hivatalos információ nincs a hivatalos leleplezésig, amely a világon egyszerre hat városban történik majd – az európai színhely Barcelona. Egy idő előtt az internetre került majd onnan villámgyorsan eltávolított videóból elcsípett kép alapján azt is tudjuk, hogy háromajtós lesz a karosszéria.

Azt már korábban elismerte a Ford, hogy újra lesz négyhengeres motor a Mustangban, mégpedig 2,3 literes turbó, ezen kívül a 3,5 literes V6-os turbó és az 5,0 literes V8-as szívó mondható biztosnak, de az USA számára lesz még egy szívó V6-os alapmotor is. Később várható az 5,4 literes kompresszoros V8-as megjelenése is – a tömegelosztás javítása miatt várhatóan nem az eddig a Mustangokba épített vas-blokkos, hanem a GT-ben használt alu-blokkos kivitelben. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen előbb még hivatalosan is le kell leplezni a Ford Mustang hatodik generációját.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!