Ázsiában még jól fogy a dobozforma Suzuki WagonR, amelynek hamarosan hivatalosan is bemutatkozik az új generációja; addig is itt vannak a katalógusból kifotózott fényképek, amelyek alapján mér képet tudunk alkotni róla.
suzuki3
Rögtön háromféle megjelenést is készítettek a formatervezők, most már két hagyományos és egy luxus külső van; utóbbinál a függőleges fényszórók és a nagy méretű krómrács miatt cadillaces a megjelenés. Egyébként a B oszlopnál kialakított lebegő tető a forma újdonsága, amely egyébként maradt dobozszerű.
suzuki2
A műszerfal tetején, középen helyezkedik el az analóg órákkal informáló műszeregység, ez előtt „lebeg” a középső érintőképernyő – többféle is választható (4:3 és 16:9 képarány), ennek megfelelően változik a méret. Praktikus részlet a hátsó ajtóborításba egyszerűen beállítható esernyő. Műszaki adatok még nincsenek, de a kei-kategóriában 0,66 literes lökettérfogat és 64 lóerő a megengedett maximum, a fényképek alapján résegítő villanymotoros hibrid technika is megjelenik majd a Suzuki WagonR-ben.

suzuki4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!