Az egyik legrosszabban őrzött titok a BMW X5 új generációja, az autóról már láthattunk álcázatlan fotót a gyárudvaron, jelentek meg róla állítólagos kiszivárgott gyári fotók is, és most itt vannak a képek a belső térről.

A bajor autógyártó egészen biztosan nem örül a mostani kémfotóknak, hiszen azokat abból az alkalommal készítették, hogy épp tesztelésre szállították az álcázott prototípusokat, és azokat berakodták a teherszállító repülőgép gyomrába. Logisztikai okokból nyitva hagyták az ajtókat, aminek lehetővé tették ezeknek a képeknek az elkészültét.

A belső tér a legújabb BMW-s divatnak megfelelően középről kiállító, hatalmas méretű képernyőt kap, és a legújabb – érintő felületes – iDrive vezérlő is ott figyel a kardánalagúton. Egyébként mindenhol a jól megszokott kapcsolókat/elemeket látjuk. A Frankfurti Autószalonon lesz a hivatalos leleplezés, de elképzelhető, hogy már előtte lesz némi információ az új szabadidő-autóról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!